Offerte aanvragen

‘DAT KAN NIET.
...NET ZAT IE NOG DAAR!’

Goochelen is een bijzondere vorm van vermaak. En het wordt nog veel leuker wanneer u zelf de kaarten schudt en de trucs beheerst. Een workshop goochelen van Jack Tucker  is een unieke manier om de fijne kneepjes van het vak te leren kennen.

Tijdens deze twee uur durende workshop brengt  Jack Tucker u de basics bij. In vogelvlucht legt hij de verschillende disciplines uit, zoals close up, mentalisme en illusies. Na een korte warming up act, gaat u zelf in groepen aan de slag met elk een eigen truc met alledaagse voorwerpen: munten, kaarten, sleutels enz. Altijd handig voor een volgend optreden op een feestje, in de kroeg etc.

Stijl en presentatie

Tijdens de workshop zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. U transformeert tot een ware entertainer, waarbij ‘de manier waarop’ veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. Aan het eind van de workshop worden de trucs onderling gepresenteerd en wordt alles uit de kast gehaald. Dat is best pittig en dat is maar goed ook: oefening maakt de meester.

Vriend en vijand verbazen met uw eigen magie?